Upstairs 2

Los Angeles

The priority for the remodel was simply, how to make a small space look larger.

In order to diminish the presence of the soffit and beams dominating the ceiling, this “grid” was infilled with wooden panels; those running lengthwise cut longer to offer a directional pull towards the back wall. To correspond to the ceiling this wall was also clad in wood panelling, and a long mirror with backlighting creates the illusion of a larger space and diffused light. New light fixtures add warm accents to the room and break from the grid into the more intimate level of the diner.

 

Contemporary atmosphere for the modern la foodie, yelper, wine enthusiasts, and newcomers

A custom hostess stand was built and moved outside of the main hall to re-locate restaurant traffic to its exterior. Neutral yet translucent curtains run the length of the restaurant to diffuse a softer light and also serve as a barrier to the previous views of the 405 freeway. The remaining material and textural improvements reflect a warmth and masculinity found in this renewed space.

On a larger spectrum, these renovations offer a more contemporary atmosphere for the modern la foodie, yelper, wine enthusiasts, and newcomers alike.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!